Service

Handige handjes nodig?

Om zorgeloos te kunnen genieten van uw koelsystemen biedt Vos Koeling service, onderhoud en beheer. Onze service en onderhoud is gericht op zowel de particuliere als de bedrijfsmatige sector. Gekwalificeerde en gecertificeerde monteurs onderhouden de airconditioning- en luchtbehandelingsinstallaties bij de klant. Door tijdig onderhoud voorkomt u klachten. Een goed werkende airconditioning heeft ook nog eens een lager energie verbruik!

Preventief onderhoud is dus voor belang van de levensduur van uw toestel, maar ook uw veiligheid en energieverbruik. Zorg ervoor dat uw koelinstallatie altijd optimaal functioneert. Laat u informeren naar alle mogelijkheden op het gebied van Service!

.

Complete service

Vos Koeling heeft een 24 uursservice en doet er alles aan om snel ter plaatse te zijn voor het oplossen van al uw storingen. Ook deze service is er voor bedrijven en particulieren! Daarnaast hebben we natuurlijk ook het juiste gereedschap om snel het probleem te kunnen vinden en verhelpen.

Garantie

Service en garantie op alle diensten en producten die u via Vos Koeling aangeschaft zit tot 3 jaar garantie afhankelijk van het product of de dienst. Daarnaast kunt in overleg besluiten om deze garantie periode te verlengen. Dit zal in de meeste gevallen gebeuren door het afsluiten van een service contract. Eventuele klachten worden dan snel en in bijna alle gevallen kosteloos verholpen!